Flexibel, professioneel en betaalbaar kinderopvang

 

Gastouderbureau De Kleine Kroon is een professioneel en landelijk opererend gastouderbureau dat staat voor snelle en betaalbare kinderopvang. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en werken samen met betrokken en goed opgeleide gastouders.

Onze gastouders bieden uw kind zorg en veiligheid vanuit een bewuste pedagogische visie. Naast de goede zorg bieden wij uw kind ook een voorschoolse educatieprogramma aan. Hiermee bereidt de gastouder Uw kind op het schoolse leven. Uw kind ontwikkelt zich optimaal binnen een kleinschalig en huiselijke omgeving..

Behalve kwaliteit, bieden wij U ook de laagste prijs in heel Nederland aan

Onze gastouders zijn professionals die het leuk vinden om op Uw kind(eren) te passen. Maar ook Uw ouders, vrienden of buren kunnen formeel op Uw kind(eren) passen.

Gastouderbureau De Kleine Kroon formaliseert de opvang zodat de ouders in aanmerking kunnen komen voor kinderopvangtoeslag. De facturatie en betaling van de kosten voor de gastouderopvang moet op grond van de wet via het gastouderbureau verlopen.

Daarnaast heeft gastouderbureau De Kleine Kroon een adviserende, bemiddelende en ondersteunende rol bij het tot stand brengen en onderhouden van een goede samenwerking tussen de vraagouders en gastouder.

Zowel de woning, het aantal kinderen, als de gastouder moeten aan een aantal (wettelijke) eisen voldoen. De regio-consulente voert controle hierop uit. Ook evalueren we geregeld de opvangsituatie met de gastouder en de vraagouder. Hierbij komt ook het pedagogisch beleid van gastouderbureau De Kleine Kroon aan de orde.