De BESTE SERVICE EN DE LAAGSTE PRIJS VAN HEEL NEDERLAND! € 24,95 VOOR HET HELE GEZIN!

 

 

 

 

 

 

Betaal alleen voor de uren die je afneemt

Op basis van het aantal uren dat u opvang krijgt, houdt de gastouder een urenstaat bij via de website. Deze urenstaat accordeert u via de website aan het eind van de maand.
betaalt voor de daadwerkelijke opvanguren. Het uurtarief van de gastouder wordt bepaald door de gastouder zelf. Het uurtarief is exclusief bijkomende onkostenvergoeding. De eventuele onkostenvergoeding bepaalt u in overleg met de gastouder. In 2013 krijgt u €5,17 per uur vergoed van de overheid.

De bijkomende bureaukosten zijn €24,95 per maand voor het hele gezin!  Daarmee zijn wij de goedkoopste van heel Nederland!

 

De kosten van een gastouder aan huis (een ‘Nanny’)

Het uurtarief voor een nanny ligt tussen de €10,- en €15,- per uur, ongeacht het aantal kinderen dat ze opvangt. Een nanny mag maximaal drie dagen per week voor u werken en werkt volgens het contract ‘Dienstverlening aan huis’. De nanny zorgt alleen voor uw kinderen en komt naar u toe, zodat u uw kinderen niet meer hoeft op te halen en weg te brengen. U kunt de nanny ook vragen licht huishoudelijk werk te doen. U komt gewoon in aanmerking voor de toeslag Kinderopvang.

Registratiekosten

Naast de maandelijkse bureaukosten rekenen wij eenmalige registratiekosten van € 79,95 per gezin. Deze kosten bestaan uit de kosten voor het koppelingsgesprek op locatie, de risico-inventarisatie op locatie en administratiekosten.