Gastouderbureau De Kleine Kroon regelt gastouderopvang in heel Nederland. Onze gastouders en Nannies zijn geselecteerd om hun opvoedtalenten. Naast de goede zorg bieden zij Uw kind ook een voorschoolse educatieprogramma aan. Hiermee bereidt de gastouder U kind op het schoolse leven. Wij selecteren alleen de beste gastouders voor onze klanten.

Behalve kwaliteit, bieden wij U ook de LAAGSTE PRIJS in heel Nederland aan.

Onze gastouders zijn professionals die het leuk vinden om op Uw kind(eren) te passen. Maar ook Uw ouders, vrienden of buren kunnen formeel op Uw kind(eren) passen.

Gastouderbureau De Kleine Kroon formaliseert de opvang zodat de ouders in aanmerking kunnen komen voor kinderopvangtoeslag.

De facturatie en betaling van de kosten voor de gastouderopvang moet op grond van de wet via het gastouderbureau verlopen.
Daarnaast heeft gastouderbureau De Kleine Kroon een adviserende, bemiddelende en ondersteunende rol bij het tot stand brengen en onderhouden van een goede samenwerking tussen de vraagouders en gastouder.

Zowel de woning, het aantal kinderen, als de gastouder moeten aan een aantal (wettelijke) eisen voldoen. De regio-consulente voert controle hierop uit. Ook evalueren we geregeld de opvangsituatie met de gastouder en de vraagouder Hierbij komt ook het pedagogisch beleid van gastouderbureau De Kleine Kroon aan de orde.