Gastouderbureau De Kleine Kroon regelt gastouderopvang in heel Nederland.  Wij zorgen ervoor dat u als ouder aan alle voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag. Wij staan voor snelle service en betaalbare kinderopvang.

 

Bespaar honderden euro’s op Uw kinderopvangkosten! Gastouderbureau De Kleine Kroon is hét GOEDKOOPSTE gastouderbureau van Nederland! Bureaukosten slechts € 24,95 voor het hele gezin! Schrijf je geheel gratis en vrijblijvend in!

 Gastouderbureau De Kleine Kroon is het goedkoopste gastouderbureau van Nederland! Wij bieden U een uitstekende service tegen de laagste prijs.   Slechts € 24,95 voor het hele gezin. Stap nu over of schrijf je vrijblijvend in!

 

Ik zoek…

 

 

 

 

 

Je zit nergens aan vast

[title type='1']Volkomen zekerheid[/title] Bij gastouderbureau De Kleine Kroon zit je nergens aan vast. Geen kleine letters of verrassingen! Dit geeft je zekerheid, onbezorgdheid en vrijheid in de »

Gastouderopvang heeft veel voordelen!

[title type='1']Ontdek de vele voordelen van gastouderopvang[/title] Gastouderopvang is kleinschalig Gastouderopvang is voordelig Gastouderopvang is vertrouwd. Geen wisselende »

Voordelig kinderopvang

[title type='1']Bij gastouderopvang betaal je alleen voor de uren die je afneemt.[/title] Het uurtarief van de gastouder wordt bepaald door de gastouder zelf. Gastouderopvang kost tussen de €4,- en »

Betaal niet langer teveel bureaukosten!

[title type='1']Betaal niet langer meer aan bureaukosten![/title] Ons gastouderbureau is er allereerst om u een zorgeloze ondersteuning te geven bij de opvang van uw kinderen door gekwalificeerde »

Mode trends voor de kids

Ervaringen

Deel je ervaringen met Gastouderbureau De Kleine Kroon hier!

Kinderopvang is niet gratis!

Minister Lodewijk Asscher is niet blij met de uitspraak van de Raad van State. Deze keurde onlangs de constructie goed waarbij de kosten voor kinderopvang »

Leges registratie gastouder in Landelijk Register Kinderopvang

Sommige gemeenten brengen leges in rekening wanneer u zich als gastouder inschrijft of wanneer er wijzigingen zijn ten aanzien van uw inschrijving als gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP).

Deze kosten worden afhankelijke van de opvanglocatie aan de gastouder, dan wel de vraagouder doorbelast. Het is dus zaak goed van tevoren te informeren bij de gemeente waar de opvang plaatsvindt wat deze kosten (leges) in uw geval zullen bedragen.

Binnen 3 maanden gastouderopvangttoeslag aanvragen

Er is een nieuwe regel voor ouders die kinderopvangtoeslag ontvangen!

Als ouders of verzorgers van kinderen die gebruik maken van kinderopvang, heb je mogelijk recht op kinderopvangtoeslag.

Voor de ouders geldt vanaf 1 januari 2014 een belangrijke nieuwe regel. Vanaf 1 januari 2014 moet de toeslag aangevraagd worden, binnen drie maanden ná de maand dat de kinderopvang van start is gegaan.
Als je langer wacht, lopen je kinderopvangtoeslag mis. Een

voorbeeld: een kind gaat vanaf 20 januari 2014 naar de kinderopvang. De ouder vraagt kinderopvangtoeslag aan op 15 juni 2014. De ouder heeft recht op kinderopvangtoeslag vanaf 1 maart 2014.

Op tijd je kinderopvangtoeslag aanvragen wordt daarom nóg belangrijker!

Over ons

Wie we zijn

Gastouderbureau De Kleine Kroon is een professioneel en landelijk opererend gastouderbureau dat staat voor snelle en betaalbare kinderopvang  »

Wat we doen

Gastouderbureau De Kleine Kroon zoekt voor u naar een geschikte, zorgzame gastouder (oppas) en begeleidt en ondersteunt de gastouder bij de kinderopvang op alle mogelijke manieren »

Waarom kiezen voor De Kleine Kroon

Wij zijn flexibelprofessioneel, betaalbaar en snel. Daarnaast bieden we u een uitstekende service voor de laagste prijs van heel Nederland! » 

Gezond en smakelijk dieet