[1of2] OPVANG VOOR UW KIND 

Als U aan het werk bent dan wilt U dat Uw kind in goede handen is. U bent op zoek naar een plek waar Uw kind veilig is, persoonlijke aandacht krijgt en plezier kan maken.

Daarnaast kiest U ook voor een vorm van opvang die het beste bij Uw (gezins)leven past. Gastouderopvang biedt het beste van beide werelden.

Gastouderbureau De Kleine Kroon bemiddelt in professioneel gastouderopvang. Wij zoeken voor U naar een geschikte en bekwame gastouder. Wij selecteert alleen de beste gastouders voor U, die met hun kennis en ervaring de zorg voor Uw kind het beste kunnen bieden.

Gastouderopvang is een liefdevolle en warme vorm van opvang. De opvang is kleinschalig en vindt bij U in huis plaats of bij de gastouder in huis. Uw kindje komt in een intieme, huiselijke omgeving terecht.  Met deze vorm van kinderopvang krijgt Uw kind alle aandacht die het nodig heeft.

Omdat gastouderopvang flexibel opvang is, zijn ook nacht- en weekendopvang daardoor mogelijk. Iets eerder of later Uw kind ophalen, of uitwijken naar een andere oppas dag is met gastouderopvang altijd mogelijk dat in tegenstelling tot de strikte openings- en sluitingstijden van een kinderdagverblijf.

[1of2_end] [/1of2]

gastouder met talent

 

 

 

 

 

 

Hieronder staan een aantal verschillen tussen gastouderopvang en kinderdagverblijf:

kinderdagverblijf

Gastouderopvang

strikte tijden

Flexibele tijden

duurder

voordelig

groot verblijf

huiselijke omgeving

weinig aandacht

persoonlijke aandacht

chaotisch

rustiger

wisselende crècheleidsters

vaste leidster

grootschalig

kleinschalig

EN WIJ BIEDEN DE BESTE SERVICE TEGEN DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND, SLECHTS € 24,95 VOOR HET HELE GEZIN!

PRIJSVERSCHILLEN

Aantal opvangdagen per week Kinderdagverblijf uurtarief € 6,50 x 11 uur p/dagx 52 weken : 12 maanden Gastouderopvang uurtarief € 5,09 X 8,5 uur p/dag x 48 weken : 11 maanden + € 25,- p/m bureaukosten
1 € 309,83 € 213,79
2 € 619,66 € 402,58
3 € 929,49 € 591,37
4 € 1239,33 € 780,16
5 € 1549,15 € 968,95

Waar worden bovenstaande grote prijsverschillen door veroorzaakt?

1) Bij een gastouder betaal je alleen de gebruikte opvanguren, 8,5 uur per dag in bovenstaand voorbeeld, terwijl je bij een kinderdagverblijf gemiddeld 11 uur betaalt.

2) Het gemiddeld gehanteerde uurtarief is bij een gastouder is 4,75 per uur terwijl dat bij een kinderdagverblijf 6,75 euro per uur is.

3) Bij een gastouder hoef je niets te betalen als je op vakantie gaat, bij een kinderdagverblijf betaal je gewoon door. In dit voorbeeld zijn we uitgegaan van een besparing van 4 weken vakantie dat je niet voor de opvang hoeft te betalen.

[/1of2_end]