Gastouderopvang voor Uw kind

Als U aan het werk bent dan wilt U dat Uw kind in goede handen is. U bent op zoek naar een plek waar Uw kind veilig is, persoonlijke aandacht krijgt en plezier kan maken. Daarnaast kiest U ook voor een vorm van opvang die het beste bij Uw (gezins)leven past. Gastouderopvang biedt het beste van beide werelden.

Gastouderopvang is de meest liefdevolle en warme vorm van kinderopvang. De opvang vindt bij U in huis plaats of bij de gastouder in huis. Met deze vorm van kinderopvang krijgt Uw kind alle aandacht die het nodig heeft. Omdat gastouderopvang flexibel opvang is, zijn ook nacht- en weekendopvang mogelijk.

 

Professionals

Onze gastouders zijn professionals (maar kunnen ook oma’s of opa’s), die het leuk vinden om op uw kind te passen.

De zorg voor een kind is een belangrijke taak. Daarom selecteert gastouderbureau De Kleine Kroon altijd de Nannies die met hun kennis en ervaring deze zorg het beste kunnen bieden.

Gastouderbureau de Kleine Kroon kent een zorgvuldig selectieproces. Zo zijn er minimaal twee gespreksrondes met de gastouders, en doorlopen de gastouders een persoonlijke en een grondige vragenlijst door. Ook dienen zij minimaal twee referenties op te geven en in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast draaien de Nannies een dag mee met een van onze ervaren Nannies.

Breed pedagogisch inzicht

Gastouderbureau De Kleine Kroon zorgt voor goed opgeleide Nannies, die en breed ontwikkeld pedagogisch inzicht hebben en het VOORAL LEUK vinden om met kinderen om te gaan. Op deze manier kan de kwaliteit van onze gastouderopvang het beste gewaarborgd blijven.

 

Kennis en training

Bij gastouderbureau De Kleine Kroon wordt gewerkt volgens een duidelijk pedagogische filosofie die daadwerkelijk wordt toegepast door al onze Nannies en hen inspireert in hun handelen. Daarnaast wordt er gewerkt aan de hand van strenge protocollen. De Nannies krijgen regelmatig externe gespecialiseerde trainingen om te zorgen dat zij zich ten gunste van uw kind kunnen ontwikkelen.

Nannies met talent

Ook selecteren wij voor U Nannies met speciale talenten in de sport, muziek, dans, theater en kunst. Zij geven de kinderen les in hun bijzondere talent zodat de kinderen op een leuke manier kunnen ontdekken waar hun eigen interesses liggen.