Als U aan het werk bent dan wilt u dat Uw kind in goede handen is. U bent op zoek naar een plek waar Uw kind veilig is, persoonlijke aandacht krijgt en plezier kan maken.

Daarnaast kiest U ook voor een vorm van opvang die het beste bij Uw gezinsleven past. Gastouderopvang biedt het beste van beide werelden!

Gastouderopvang is een liefdevolle en warme vorm van opvang. De opvang vindt bij U in huis plaats of bij de gastouder in huis. Met deze vorm van kinderopvang krijgt Uw kind alle aandacht die het nodig heeft. Omdat gastouderopvang flexibel opvang is, zijn ook nacht- en weekendopvang daardoor mogelijk.

Gastouderbureau De Kleine Kroon selecteert alleen de beste gastouders voor U, die met hun kennis en ervaring de zorg voor Uw kind het beste kunnen bieden.

Uw kindje komt in een intieme, huiselijke omgeving terecht. Gastouderopvang is kleinschalig, de gastouder mag namelijk maximaal 6 kindjes per dag mag verzorgen (inclusief eventuele eigen kinderen van de gastouder onder de 13 jaar). Een kinderdagverblijf is grootschalig en er is vaak minder tijd voor de crècheleidsters om Uw kind alle aandacht te geven.

Uw kindje hoeft ook niet te wennen aan verschillende gezichten, zoals bij de crèche wel het geval is, waar meerdere crècheleidsters elkaar afwisselen. Tevens is één aanspreekpunt voor U als ouders ook prettig. U kunt zo gemakkelijk afspraken maken over regels, voeding en andere onderwerpen.

De openings- en sluitingstijden bij de kinderdagverblijven zijn heel strikt. Iets eerder of later Uw kind ophalen, of uitwijken naar een andere oppas dag is met gastouderopvang altijd mogelijk in tegenstelling tot een kinderdagverblijf.

Daarnaast zijn de kosten doorgaans vele malen lager dan de kosten van een kinderdagverblijf.