Dagschema gastouder

Gastouderschap is leuk en verantwoordelijk werk

Gastouderschap is leuk en verantwoordelijk werk. Als gastouder kiest u ervoor om de zorg over andermans kinderen op u te nemen, zolang de ouders aan het werk zijn of studeren. Dit is een hele leuke taak die ook vele verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Er wordt van U verwacht dat U een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving creëert, zodat Uw gastkinderen zich op hun gemak bij U voelen. Tevens zorgt U voor een gevarieerd aanbod van activiteiten en begeleiding.

Het gastouderschap kunt u goed combineren met de zorg voor uw eigen gezin, ander werk en Uw hobby’s. Tevens kunt U in overleg met de ouders, Uw eigen werktijden bepalen. U bepaalt ook zelf wat U als vergoeding vraagt voor Uw opvangwerkzaamheden.

De Kleine Kroon biedt  U:

–      Een gratis opleiding tot gastouder

–      Versnelde diploma-route

–      Grootste aanbod vraagouders bij U in de buurt

–      Extra tussentijds professionaliseren van Uw vaardigheden

–      Geen instapkosten, U krijgt van ons een starterspakket<

Daarnaast krijgt u van ons praktische en pedagogische ondersteuning bij de opvang van de kinderen en hoeft u niet meer om te kijken naar de administratieve en financiële werkzaamheden die het met zich meebrengt.

SAMENWERKING MET DE KLEINE KROON

Gastouderbureau De Kleine Kroon bemiddelt tussen ouders en gastouders maar onze samenwerking gaat verder. Wij zijn een professionele partner en wij begeleiden u met alles wat bij gastouderopvang komt kijken.

PERSOONLIJKE SERVICE

Zo krijgt u bij ons een eigen, persoonlijke en regionale bemiddelingsmedewerker toegewezen, die u begeleidt in het traject van gastouderopvang. Dit is uw eerste aanspreekpunt. Daarnaast worden onze bemiddelingsmedewerkers ondersteund door gespecialiseerde collega’s op administratief en fiscaal gebied.

NIEUWE OPVANGKINDEREN

Wij helpen u graag met het vinden van nieuwe opvangkinderen. Dit doen we onder ander door het aanbieden van promotiemateriaal.

MAKKELIJK ONLINE ADMINISTREREN

U krijgt bij ons een persoonlijke pagina op onze website waar u uw administratie kunt bijhouden. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarin u makkelijk uw uren bijhoudt en accordeert, zo houdt u uw opvang administratie duidelijk en overzichtelijk. Ook kunt u hierin uw belangrijke documenten en diploma’s beheren zodat u altijd alles bij de hand heeft.

ONTWIKKELING

Wij bieden ook mogelijkheden voor u als gastouders om uzelf op zakelijk en pedagogisch vlak te ontwikkelen, bijvoorbeeld door huisbezoeken of Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie. Dit houdt uw kennis en kunde up-to-date en zo blijft het uitdagend.

Kijk ook op www.kennisnetwerkgastouderopvang.nl voor nog meer informatie over gastouderschap.