Gastouderbureau De Kleine Kroon Utrecht

Opvang voor uw kind tussen 0 en 13 jaar Utrecht

Zoekt u (buitenschoolse) opvang voor uw kind(eren) tussen 0 en 13 jaar in de omgeving Utrecht, dan kan gastouderbureau De Kleine Kroon u daar goed bij helpen. Wij gaan voor u opzoek naar een professionele en zorgzame gastouder, waar uw kinderen met plezier naartoe gaan.

Gastouderbureau De Kleine Kroon vindt een persoonlijke benadering heel belangrijk. Al onze inschrijvingen worden daarom met zorg behandeld.  Zo voeren wij met alle vraag- en gastouders een intakegesprek. Tijdens het intake gesprek komen de wensen van de vraagouders uitvoerig aan bod. Ook voeren wij met alle gastouders een intake gesprek zodat u ervan uit kunt gaan dat gastouders aangesloten bij gastouderbureau De Kleine Kroon voldoen aan onze selectiecriteria.

Om de kwaliteit van de gastouderopvang nog verder te waarborgen, houdt gastouderbureau De Kleine Kroon toezicht op alle gastouders. Dit doen wij door middel van controle op VOG’s, jaarlijkse risico-inventarisaties en evaluaties, maar ook door het geven van cursussen, en het bieden van nuttige pedagogische informatie en tips.