Gastouderbureau De Kleine Kroon Rotterdam

Opvang voor uw kind tussen 0 en 13 jaar Rotterdam

Zoekt u dagpvang of buitenschoolse opvang voor uw kind(eren) tussen 0 en 13 jaar in Rotterdam en omgeving, dan kan gastouderbureau De Kleine Kroon u daar beslist bij helpen. Wij zoeken voor u naar een geschikte, zorgzame gastouder (oppas) en begeleiden en ondersteunen deze gastouder bij de kinderopvang op alle mogelijke manieren.

Gastouderbureau De Kleine Kroon vindt een persoonlijke benadering van uiterst belang. Alle inschrijvingen worden daarom met zorg behandeld.  Wij voeren met alle vraag- en gastouders een intakegesprek. U kunt er daarom vanuit gaan dat gastouders aangesloten bij De Kleine Kroon voldoen aan onze selectiecriteria.

Om de kwaliteit van de opvang te waarborgen, houdt gastouderbureau De Kleine Kroon toezicht op alle gastouders. Dit doen wij niet alleen door middel van een jaarlijkse risico-inventarisatie maar ook door controle op VOG’s, evaluaties van de gastouderopvang, maar ook bijvoorbeeld door het geven van EHBO-cursussen, en het bieden van nuttige pedagogische informatie en tips.