Gastouderbureau De Kleine kroon Amstelveen

Opvang voor uw kind tussen 0 en 13 jaar Amstelveen

Zoekt u dagopvang of buitenschoolse opvang voor uw kind(eren) tussen 0 en 13 jaar, dan kunnen wij u daarbij  helpen. Gastouderbureau De Kleine Kroon zoekt voor u naar een geschikte, zorgzame gastouder (oppas) in de omgeving van Amstelveen.

De Kleine Kroon vindt een persoonlijke benadering van groot belang. Daarom worden alle inschrijvingen met zorg behandeld.  De Kleine Kroon voert met al haar vraagouders en gastouders een intakegesprek. In dit intakegesprek bespreekt De Kleine Kroon de wensen van de ouders en selecteert De Kleine Kroon alleen gastouders die onze pedagogische filosofie het beste kunnen uitdragen.  Gastouders aangesloten bij De Kleine Kroon voldoen daarom altijd aan onze selectiecriteria.

Om de kwaliteit van de opvang te waarborgen, houdt gastouderbureau De Kleine Kroon toezicht op alle gastouders. Dit doen wij niet alleen door middel van een jaarlijkse risico-inventarisatie en evaluatie, maar ook bijvoorbeeld door het geven van cursussen, en het bieden van nuttige informatie en tips.