Gastouderbureau De Kleine Kroon Amersfoort

Opvang voor uw kind tussen 0 en 13 jaar Amersfoort

Zoekt u opvang voor uw kind(eren) tussen 0 en 13 jaar, dan kan gastouderbureau De Kleine Kroon u daarbij helpen. Wij zoeken voor u naar een geschikte, zorgzame gastouder (oppas) en begeleiden en ondersteunen de gastouder bij de kinderopvang op alle mogelijke manieren.

Gastouderbureau De Kleine Kroon beschikt over een groot aanbod gastouders in de omgeving van Amersfoort. Heeft u behoefte aan dagopvang of aan buitenschoolse opvang voor uw kind? Dan kan gastouderbureau De Kleine Kroon u absoluut helpen.

Gastouderbureau De Kleine Kroon vindt een persoonlijke benadering van de (gast)ouders erg belangrijk.  Alle inschrijvingen worden daarom met zorg behandeld.  Wij voeren met alle vraag- en gastouders een intakegesprek. Daarin bespreken wij de wensen van zowel ouders als gastouders, zodat wij de beste match kunnen maken.

Om de kwaliteit van de opvang te waarborgen, houdt gastouderbureau De Kleine Kroon toezicht op alle gastouders. Dit doen wij niet alleen door middel van een jaarlijkse risico-inventarisatie en evaluatie, maar ook bijvoorbeeld door het geven van cursussen, en het bieden van nuttige informatie en tips.