Babynamen+ app

 

Vind een babynaam met Babynamen+ app

Ook op zoek naar de perfecte babynaam? Met de Babynamen app kun je samen met je partner een favorietenlijst bijhouden en suggesties aan familie en vrienden vragen.

Hou samen met je partner een lijstje met favoriete namen bij, vraag vrienden om suggesties en kies de uiteindelijke naam!
Blader met Babynamen+ door de namenlijst met babynamen op zoek naar een mooie naam voor je baby. Kies namen uit de categorieën Fries, Scandinavisch, Hollands, natuurnamen, religieus, beroemde namen enz. Bij elke naam kun je de betekenis van de naam lezen en de naam opslaan in je favorieten.Staat de naam niet in de database? Dan kun je hem evengoed toevoegen aan je favorieten, maar ook de naam insturen zodat de redactie deze toe kan voegen aan de namen-database.

Delen met je partner

Uniek: installeer de app ook op de telefoon van je partner en houd samen een favorietenlijstje bij. Zie welke namen jouw partner leuk vindt én welke namen jullie allebei leuk vinden. Zo kom je samen tot de leukste naam voor je kind.

Laat je vrienden meedenken

Op zoek naar nóg meer inspiratie? Of nieuwsgierig naar welke namen jouw vrienden bij je kind vinden passen? Nodig je vrienden dan via de app uit een suggesties te doen: je vrienden kunnen via een e-mailuitnodiging online een naam insturen. Deze komt middels een push notificatie bij je binnen, zodat je ze (als je de namen leuk vindt) aan je favorieten kunt toevoegen.